Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Zeelandvakantie

Zeeland, oer-Hollands aan de Noordzee!

Met 650 kilometer strand, heerlijke wandel en fietstochten is Zeeland de ultieme provincie om heerlijk te recreëren. Het Nationaal Park Oosterschelde biedt de mogelijkheid om dan in de meest  ultieme vorm van al het natuurschoon te genieten. Zeeland biedt dan ook vakanties aan die dan ook heel erg geschikt zijn voor de kinderen. Lekker uitwaaien op het strand, heerlijk genieten van de gastvrijheid, ultiem culinair tafelen, maar vooral de dorpjes bezoeken  waar het lijkt of de tijd soms stil heeft gestaan.

Wandel en fietsplezier in Zeeland

Zeeland heeft ruim 2500 km aan wandel en fietsroutes gerealiseerd, waarvan je  zelf een route kunt  samenstellen naar eigen interesse. Zijn dat het uitgestrekte land en akkervelden of wellicht wilt u meer weten van de historie en de verdediging linies die in de geschiedenis van Nederland een belangrijke rol hebben gespeeld. Het zal u in ieder geval  een mooi eilandgevoel geven. Op tal van locaties in Zeeland is er dan ook fietsverhuur en dat zijn zowel de mechanische fietsen  of de elektrische fietsen. Als je wil stoppen in een gezellig ouderwets dorpje voor een lekker kopje koffie met een echte Zeeuwse bolus, of kies je wellicht  voor  het bezoeken van een van de 16 hobbybrouwerijen die  Zeeland telt, waarbij er zes daarvan uitgerust zijn een heus proeflokaal?

Onderweg in Zeeland

Ben je dan onderweg dan zal je  verrast zijn door de vele stalletjes langs de weg waar u contactloos streekproducten kunt kopen bij de verschillende ambachtelijke bedrijfjes die zich in Zeeland gevestigd hebben. U kunt zelf afrekenen.   

Vruchten van de zee

Zeg je Zeeland dan denk je natuurlijk de mosselen, de Oosterscheldekreeft, de oesters de kreukels en de kokkels, Als de kok dan echt zijn best heeft gedaan dan weet u dat op een bedje van verse zeekraal wordt geserveerd.

Accommodatie in Zeeland

Zeeland bied talloze accommodaties aan, denk bijvoorbeeld aan een heuse tentvakantie, glamping of wat dacht je van kamperen in een Tipi. Ga je  voor het luxere segment dan zijn er natuurlijk genoeg  bed&breakfasts of misschien een luxehotel met uitzicht op de Noordzee of de Schelde. Zeeland biedt je al deze mogelijkheden om dan dichtbij huis toch heerlijk te kunnen recreëren.

De andere kant van Zeeland

Vergeet ook zeker niet Zeeuws Vlaanderen eens te bezoeken, je bent er zo, en op sommige plaatsen zijn dan ook elke zondag de winkels open. Geniet zelf ook van de wafels de bonbons, pannenkoeken en de mosselen waar dan onze zuiderburen massaal voor komen. Via het konijnenhol (tunnel zoals de Zeeuwe bevolking dit noemt) bent u zo in Terneuzen en geniet dan eens van de andere kant van Zeeland. Daarbij is Cadzand Bad ook aan te raden.

Een bekende Zeeuwse uitspraak is : Lukt 'et vandaege nie, dan lukt 'et merrege  wat betekent lukt het vandaag niet dan maar morgen. Zoek je dan iets om te onthaasten, even tot rust te komen, en toch te kunnen genieten van natuurschoon op je eigen manier en tempo, dan is Zeeland de ultieme provincie die Nederland rijk is om dan heerlijk te genieten.

Daarom Natuurlijk Zeeland!

Onze 9 meest bekeken vakanties

VZ179 Vakantiewoning Zoutelande

VZ179 Vakantiewoning...

 
Prijs: € 418.60

4 persoons vakantiewoning met duinzicht en grote tuin in Zoutelande

Meer informatieDirect boeken
Luxe 2 persoons huisdiervriendelijke studio in Zoutelande vlakbij het strand.

Luxe 2 persoons...

 
Prijs: € 240.40

Luxe tweepersoons studio in Aparthotel Zoutelande. Aparthotel Zoutelande heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. De stranden van Zoutelande...

Meer informatieDirect boeken
Mooi 4 persoons appartement in Zoutelande

Mooi 4 persoons...

 
Prijs: € 320.56

Dit mooie vierpersoons appartement ligt in het centrum van Zoutelande op maar 50 meter van strand! Vanaf je terras kun je de branding horen! Zeeland heeft de meeste zonuren per...

Meer informatieDirect boeken
Apartment - Borne 56a | Zoutelande

Apartment - Borne 56a |...

 
Prijs: € 0.00

Dit appartement is geschakeld aan de woning van de eigenaar. Een parkeerplaats is beschikbaar.

Meer informatieDirect boeken
VZ339 Vakantiewoning Kamperland

VZ339 Vakantiewoning...

 
Prijs: € 587.90

4 persoons vakantiewoning met omheinde tuin op park aan het veerse meer

Meer informatieDirect boeken
VZ734 Stacaravan Fazant 654 Renesse

VZ734 Stacaravan Fazant...

 
Prijs: € 245.90

4 persoons stacaravan op Julianahoeve te Renesse

Meer informatieDirect boeken
VZ1185 Vakantiebungalow in Oostkapelle

VZ1185 Vakantiebungalow...

 
Prijs: € 991.00

6-Persoons vakantiebungalow in Oostkapelle

Meer informatieDirect boeken
Luxe 2 persoons appartement in Zoutelande vlakbij het strand.

Luxe 2 persoons...

 
Prijs: € 282.40

Luxe tweepersoons appartement in Aparthotel Zoutelande. Aparthotel Zoutelande heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. De stranden van...

Meer informatieDirect boeken
Schitterend en zeer luxe 4-persoons vakantiehuis in Oud-Sabbinge.

Schitterend en zeer luxe...

 
Prijs: € 510.80

Welkom in dit fraai gerenoveerde vier persoons vakantiehuis in Oud-Sabbinge op Zuid-Beveland. Het hoekhuis is zeer luxe en comfortabel ingericht en beschikt over een grote,...

Meer informatieDirect boeken